Herní myš Huzaro Shot 3.0 - Dokonalá Móda

Herní myš Huzaro Shot 3.0

Herní myš Huzaro Shot 3.0

SHOT 3.0 SKL4

Nový produkt

Herní myš značky Huzaro, vyrobena z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších trendů.

SKLADEM- odeslání do 24h.

955,00 Kč

m

Zdarma



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Doprava zadarmo

nad 4000 Kč

Rychlé doručení

do 1 - 5 prac. dnů

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Herní myš Shot 3.0

SPECIÁLNÍ VLASTNOSTI:
- Prémiová herní myš s RGB osvětlením
- Až 9 programovatelných tlačítek
- Ergonomický tvar padne do ruky
- neuvěřitelně rychlá doba odezvy 0,0002 s.
- Široký rozsah DPI od 400 až po 12 000
- Speciální, protiskluzový, matný povlak
- Vybavena optickým snímačem PMW3360 nejvyšší třídy
- Spínače Huano Blue Shell s vysokou pevností
- Zjednodušený, odolný design
- Programovatelná makra a správa osvětlení v pohodlném programu
- 1,8 m vyztužená šňůra s feritovým filtrem

VŠESTRANNÁ ZBRAŇ VE VAŠÍ RUCE
Preciznost a ergonomie? To byl náš cíl, když jsme vyvíjeli myš Shot 3.0. Většina produktů na trhu je buď štíhlá nebo vybavena velkým počtem tlačítek. Jen málokterá myš splňuje obě kritéria a Shot 3.0 splňuje nejen to, ale má také jedinečné RGB LED osvětlení, které vytváří jedinečnou herní atmosféru.

VÝKON EFEKTŮ RGB LED
Hraní hraje v rytmu RGB. K pochopení stačí jeden pohled na myš. Nechte se okouzlit mimořádně sytými LED barvami – Shot 3.0 svítí až 16,8 miliony barev. Široké panely s mléčnou úpravou dokonale zdůrazňují světlo vycházející z myši a dávají jedinečný charakter postupným efektům. Dýchání, vlna, duha – to je jen několik z nich.

PROGRAMOVATELNÁ TLAČÍTKA
Palcová tlačítka vám umožňují okamžitě reagovat na události ve hře a poskytují vám výhodu okamžité reakce. Pečlivé zpracování zaručuje mechanickou spolehlivost. Jsou také plně programovatelné, takže akce, které jsou jim přiřazeny, můžete kdykoli změnit.

VÝJIMEČNÁ ERGONOMIE
Zjednodušený design myši dokonale padne do ruky a hodí se pro nejběžnější úchopy. Díky čtyřem teflonovým sliderům umístěným na strategických místech se myš vyznačuje mnohem větší přesností pohybů než srovnatelné modely na trhu. Speciální pogumovaný povrch snižuje pocení, takže ani ta nejintenzivnější hra není výzvou.

OPTICKÝ SNÍMAČ NEJVYŠŠÍ TŘÍDY
Snímač Pixart PMW3360 použitý v myši bude přesně reprodukovat každý i minimální pohyb myši a umožní vám soutěžit v e-sportovních zápasech na nejvyšší úrovni.

PAMĚŤ NASTAVENÍ
Vestavěný paměťový modul umožňuje uložit nastavení DPI a klávesové zkratky, abyste mohli myš používat na každém počítači podle vlastního uvážení.

ŠIROKÝ ROZSAH DPI
Díky možnosti změny DPI v rozsahu od 400 do 12 000 si přizpůsobíte citlivost myši jak svým preferencím, tak požadavkům her, a to i těm extrémním. Myš bude přesně vnímat každý váš pohyb – ať už se jedná o jemné kartáčování ruky při vysokém DPI nebo přesné míření při nejnižším.

POZLÁCENÝ USB KONEKTOR
Šněrovaný kabel o délce 1,8 m je ukončen USB konektorem vyrobeným technologií Gold-Coated. Zlatá vrstva zabraňuje korozi zástrčky a zvyšuje její odolnost. Samotný kabel je také vybaven feritovým filtrem, který snižuje elektromagnetické rušení.

INTUITIVNÍ SOFTWARE
Osvětlení a činnosti přiřazené tlačítkům se ovládají pomocí pohodlného softwaru. Samotná myš funguje v režimu Plug & Play, takže k jejímu používání nepotřebujete žádné ovladače. Náš software zintenzivní vaši zkušenost s produktem a umožní vám ovládat všechny funkce.

9 TLAČÍTEK, TISÍCE MOŽNOSTÍ
Shot 3.0 je myš vybavená 9 strategicky umístěnými tlačítky, která vám umožní ovládat i tu nejsložitější hru jednou rukou. Až 4 tlačítka pod palcem nejsou nic jiného než čtyři esa v rukávu, která vám umožní získat výhodu ve hře. Nejlepší ze všeho je, že se rozhodnete, jaké akce každé z nich provede. Pomocí softwaru Huzaro můžete každému přiřadit jakoukoli funkci.

SPECIFIKACE
Výrobce: Huzaro
Model: Shot 3.0
Rozsah DPI: 400 – 12 000
Rozměry: 126x77x40
Hmotnost: 156 g
Zrychlení: 50G
Senzor: Pixart PMW3360
Přepínače: Huano, 20 milionů úderů
Šňůrka: 1,8 m šňůrka
Posuvníky: teflon

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: