Bederní polštář X-St4rter Diablo Chairs - Dokonalá Móda

Bederní polštář X-St4rter Diablo Chairs

Bederní polštář X-St4rter Diablo Chairs

Diablo Gadgets__1431

Nový produkt

Bederní polštář značky Diablo Chairs, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších trendů.

669,00 Kč

Další barevné kombinace

m

Zdarma



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Doprava zadarmo

nad 4000 Kč

Rychlé doručení

do 1 - 5 prac. dnů

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

BEDERNÍ POLŠTÁŘ PRO X-ST4RTER

Černo-červený 

Herní židle Diablo X-St4rter je novým favoritem pro hráče - začátečníky i experty. Abychom každému hráči poskytli ještě větší spokojenost, pohodlí a vzrušení, vytvořili jsme další item - bederní polštář X-St4rter.

HERNÍ ŽIDLE S BEDERNÍM POLŠTÁŘEM

Klasika, která zajišťuje bezpečnost a skvěle vypadá

Proč bude sezení s bederním polštářem ještě pohodlnější a ergonomičtější? Známe čtyři důvody, ale domníváme se, že jich může být ještě více.

  • Profilovaný tvar nenínáhodný! Detailníkonstrukcepolštářezajišťuje, žesevašezádapřizpůsobípolštáři od prvníhookamžiku. Polohatěla je tak ještěpohodlnější, zádamajísprávnoupolohu a snižujeserizikochybnéhodrženítěla - bezpečnost je základ!
  • Polštář je vyplněnpaměťovoupěnou (memoryfoam), kterouhráčimilují. Jehopružnostzaručujeideálnípřizpůsobenítvarucelébedernípáteře a vracíse do původníhotvaru, jakmilesepostavíte. Co to znamená? Ergonomie na míru!
  • Textilníčalouněnízaručujepohodlnésezení za všechpodmínek. Použitýmateriál, který je krásněelastický a odolnýprotioděru, zaručujeideálnípohodlí i v obzvláštěteplýchdnech. Polštářbudevypadatstejnědobře jako celážidle - a to po mnoholet.
  • Buďmeupřímní - X-St4rter vypadá s bedernímpolštářemještělépe. Navazuje na klasický charakter, kterýhráčimilují. Tradiční design židle a výraznýčerno-červenýpolštář s charakteristickýmtvaremspoludokonaleladí.
Specifikace
BarvaČerná