Nožní opěrka Diablo Chairs k židli - Dokonalá Móda

Nožní opěrka Diablo Chairs k židli

Nožní opěrka Diablo Chairs k židli

Diablo Gadgets__1141

Nový produkt

Nožní opěrka k židli značky Diablo Chairs v černé barvě, vyrobena z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších trendů.

1 690,00 Kč

m

Zdarma



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Doprava zadarmo

nad 4000 Kč

Rychlé doručení

do 1 - 5 prac. dnů

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

FOOTREST DIABLO CHAIRS

Nožní opěrka - gadget, který se osvědčí i při nejdelších herních maratonech.

Pokud se ptáte, zda potřebujete podnožku k židli, odpověď je rozhodně ANO! Mrkněte na podrobnosti a zjistíte, že opěrka nohou se brzy stane nepostradatelným prvkem každé hry a významným doplňkem vaší herní sestavy.

Naše ergonomická podnožka Diablo, která je příjemně měkká, se stane nepostradatelným prvkem vaší herní doupě. Díky ní si můžete pohodlně opřít nohy a získat stabilní a pohodlnější polohu. Díky svému jedinečnému designu vytvoří podnožka navíc osobitý set s křeslem nebo herním stolem.

Nožní opěrka je pomůcka, která vám poskytne maximální pohodlí a ergonomičtější polohu. Zlepšíte tak krevní oběh, budete se cítit pohodlně a předejdete bolestem nohou a bederní páteře. Opěrku nohou můžete také umístit do vhodné vzdálenosti od židle, aby vyhovovala vašemu držení těla, což vám poskytne ještě větší pohodlí.

Naše opěrka nohou je vyplněna pružnou paměťovou pěnou, kterou hráči dobře znají z polštářů židlí Diablo. Je mimořádně měkká a pružná, takže se přizpůsobí tlaku vašich nohou. Poloha sedu bude tak pohodlná a stabilní jako nikdy předtím. Spodní část nožní opěrky je vyrobena z HR pěny - extrémně odolné vůčí deformaci. Podnožka má protiskluzovou spodní část, takže ji můžete používat na jakémkoli povrchu.

Nožní opěrka je potažena síťovinou Diablo Honeycomb™, která je extrémně odolná a oděruvzdorná, takže vás naše podnožka bude provázet mnoho let.

Vlastnosti:

- Materiály: HR pěna / Pěna Memory Foam / síťovina Diablo Honeycomb™

- Hmotnost: 1 kg

- Hmotnost s balením: 1,6 kg

- Rozměry: 42x29x17 cm

- Velikost balení: 46 x 31 x 18 cm

Specifikace
BarvaČerná