Vzorovaný metrážní koberec se vzorem - Dokonalá Móda

Vzorovaný metrážní koberec se vzorem

Vzorovaný metrážní koberec se vzorem

TAP__C941A WHITE/YELLOW LAZUR Met

Nový produkt

Vzorovaný metrážní koberec se vzorem, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

297,00 Kč

m

Zdarma



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Doprava zadarmo

nad 4000 Kč

Rychlé doručení

do 1 - 5 prac. dnů

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Koberec LAZUR

Typ: Moderní
Složení fleece: 100% Polypropylen Frise
Výška rouna: 8-9 mm
Gramáž: 1400 g/m2
Tvar: Obdélník
Hustota rouna: 147 000 bodů/m2
Protiskluzový: Ne
Certifikát: STANDARD 100 certifikát OEKO-TEX®

Koberce Lazur jsou měkké a příjemné na dotek díky použití speciální polypropylenové příze Calping Frize pro jejich výrobu. Vytvářejí husté a husté vlasy o tloušťce 8-9 mm a jejich průměrná hmotnost je 1400gr/m2. Technologie použitá při výrobě tohoto typu koberců umožnila výrobcům získat co nejlepší podobnost vlny se všemi výhodami syntetických koberců. Snadno se udržují v čistotě vysáváním a čištěním houbou a šamponem. Štětiny jsou vyřezány do vzorů, což vytváří trojrozměrný efekt. Koberce Lazur jsou velmi atraktivní do každého interiéru. Tato kolekce obsahuje koberce s moderními vzory a intenzivními barvami jako je béžová, hnědá, zelená a fialová.

ZPŮSOB OBJEDNÁNÍ:

Šířka koberce je standardně dána. V objednávce se jeden kus = 1 metr. Čili, pokud si chcete objednat například 10 metrů koberce, zadejte do objednávky množství 10. Možnosti objednání jsou od 1 metru do 40 metrů. V případě požadavku na delší koberce nás prosím kontaktujte.

Specifikace
BarvaŠedá
UmístěníChodba
VzorVzorované